Onze laatste Facebook-berichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Super leuke dag met ons team. Een dagje zeilen op het Markermeer met de I-go 40. De catamaran die we vorig jaar gebouwd hebben, inmiddels gedoopt tot "Out of the box". ... See MoreSee Less

Super leuke dag met ons team. Een dagje zeilen op het Markermeer met de I-go 40.  De catamaran die we vorig jaar gebouwd hebben, inmiddels gedoopt tot Out of the box.

Comment on Facebook

Fijn dat jullie je vermaakt hebben

Mooie open brugdek catamaran! Snel schip neem ik aan. Van wie is het ontwerp? Kun je er nog iets meer over vertellen? Prestaties, gewicht, zeiloppervlak? Als je wil hoor.

Was een mooi tochtje thanx voor de gezellige dag mannen💪👍

Geweldig!!

Gaaf!

View more comments

Afgelopen weekend hebben we de plug opgeladen. Door de storm staat hij nog even in de loods. Morgen gaat hij naar de klant die er een polyester productie mal van zal maken. Waarna hij er boten uit zal produceren. Binnenkort starten wij met de plug voor het dek. ... See MoreSee Less

Afgelopen weekend hebben we de plug opgeladen. Door de storm staat hij nog even in de loods. Morgen gaat hij naar de klant die er een polyester productie mal van zal maken. Waarna hij er boten uit zal produceren. Binnenkort starten wij met de plug voor het dek.

We zitten in de laatste fase van een plug voor een motorboot ... See MoreSee Less

We zitten in de laatste fase van een plug voor een motorbootImage attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Raymond

Casey Bates

Johannes Romkes

Een mal voor een luik onderweg naar de klant ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Best luik

Top,hebben wij weer ruimte👍🏻👍🏻

Load more